Wednesday, 2 January 2013

OREN warna ceria :D ( header baru lagi)

 salam..
hee :D selamat tengah hari opss
dah petang la..
alhamdulillah semua kerja rumah dah ciap
masa buat kerja tadi, sempat lagi nita
edit header baru untuk blog
heee :D nampak x?
law x nampak bukak mate besar-besar.. hahahhaa

nampak macam kebudak-budakkan sikit.. btw nita suka..

OREN warna ceria, menggambarkan hati yang ceria
dan mahu kan keceriaan dalam hidup..
bye-bye header lama..
law nak tengok keadaan design blog lama.. 
ada dekat bawah ni

jangan nak santai sangat la "BEE" baring macam tu.. hahahha
dulu nita kata, kalau tengok blog nita kena baring-baring santai mcm 2
tp sekarang dah x..
kena "peace" ceria-ceria selalu
kalau ditanya kenapa x nak cari warna pink..
sebab i want happy always
SMILE LIKE SWEET HONEY

ikan belaan tu masih hidup lagi sampai sekarang,
silalah bagi makan kalau rajin
heee :)

warna-warni dalam blog ni...
macam-malam warna ada

fuhhh!! done, siap akhirnya nita edit header baru...
ni lah die..
kalau dah suka edit gambar..
habis semua nak di cubanya
btw syukur jadi jugak walaupon x cantik


ok lahh... dah tengah hari.. 
jumpa lagi dilain hari dengan status-status yang tidak menarik ini
jumapa lagi.. wasalam semua


kepuasan kebiasaannya lahir daripada titik peluh sendiri

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...