Thursday, 14 February 2013

first time belajar design baju

Assalam..
selamat petang :D
senyum selalu

x nak cakap banyak
cuma nak tunjuk
design baju yang nita cuba buat
bulan lepas
hehehe..
kononnya nak buat baju untuk kelas
tapi support daripada kengkawan kureeeng la
jadi..
cukup la sekadar mengasah
minda mereka benda ni

 ni design pertama

x cantik pon..
cuma ni je la aktiviti nita mengisi masa lapang
bila boring-boring dan malas nak buat xciment
ni la keja nya
mengedit sesuatu.
kalau dulu suka melukis 
sekarang dah ada teknologi
kita manfaatkan pula teknologi yang ada

ni pulak design kedua




btw kalau lelaki edit lagi gempak dan stylooo :D
jelez jugak bila tengok 
kawan-kawan lelaki yang dekat UTM tu
pandai betul edit gambar
memang cun lah
belajar la jugak sikit-sikit daripada dorang

ok la.. sampai sini saja nita membebel
x da benda menarik nak post
ni jew la buat masa ni

senyum-senyum selalu 
macam ni
:D :D :D
wassalam


senyum selalu kalau nak awet muda

6 comments:

  1. nice design . yg purple (kot) cantik . simple n cool je utk student u . hehe :)

    ReplyDelete
  2. xpe rieta.. bakat 2 yg penting.. try lg design yg lg ummphh nx time :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee :) insyaAllah eika, i will try n try :D

      Delete
  3. ermm..mase kat utmKL dlu, pernah la jgk jadi designer sekejap. mmg susah kalau nk design baju utk budak class berbanding kelab dan persatuan. sebab masing2 ade pandangan mereka sendiri. senang cerita sangat cerewet! haha. then cara terbaik tnya ape yg mereka nak. pastu cuba combine kan menjadi satu. haha!

    btw, hobby kita lebih kurang sama. suka melukis. tp skrg dah lama x melukis sejak dah reti main photoshop. tapi masih lagi di tahap noob! hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tahu x pew, x pe yg penting kita dah usaha dan keluar lah hasilnya... tadaaa :D... melukis satu cara meluahkan perasaan.

      Delete