Saturday, 29 September 2012

final exam utk sem 3

salam...
hee :) selamat pagi..
nita tengah semangat ni.. semangat nak belajar ni..
esok dah nak final exam..
dup dap dup dap.. berdebar rasanya..
semoga nita dapat jawab dengan baik final exam nanti.. amin...


 usaha + doa + tawakkal

kepada teman2 nita yang akan menduduki peperiksaan semoga berjaya...
yang kt UTM, UiTM dan semua kolej ataupun universiti lain, selamat menjawab peperiksaan..

dan tidak lupa juga kepada yang akan menjawab SPM.. good luck jugak yew..

kita berserah kepada Allah, bila kita sudah usaha.. jgn lupa berdoa k..

mudah-mudahan Allah mempermudahkan kita dalam menjawab peperiksaan ..
amin..

btw... jgn lupa baca bismillah taw 

ok lahh.. nita nak sambung belajar ni...
wasalam daripada nita.


kejayaan di dunia dan akhirat itu harus milik kita (al falah)

Sunday, 16 September 2012

buke pose kt wangsa maju

salam..
hee :) selamat pagi...
dah lama nita nak update pasal ni tapi.. x menyempat2 lagi..
jadi, harini la masanya
gambar-gambar ni masa nita dan kekawan pegi buka puasa kt wangsa maju...
masa ni kami puasa semasa bulan syawal
kami makan, berbuka puasa dekat "hailam kopitiam" yang dekat sebelah wangsa walk 2
then, kami pegi makan tutti frutti pulak :D
nyum2.. syok jugak
antara menu2 kami adalah.. jeng2...
layannn kan jew la...

nasi ayam hainan dengan lime juice

yang ni nita, irwen dan raihan oder yang sama... :D kitorang oder ikot pakej yang disediakan, bajet la sikit :D heeee



black paper grilled chicken

yang ni kak mizah punya... :D
rasa kat dusun bay lagi..urmmm lahhh :D


crystal plum juice

yang ni pun kak mizah yang oder.. masam2 manis air ni....


nasi lemak rendang ayam

yang ni si ila yang oder... katenya nak cita rasa yang lain sikit....
sedap gak ayam rendang dia.....


nita : mesti dh kenal kan, kak mizah : yang pakai cermin mata 2, irwen : yang pakai baju warna putih,
raihan : yang pakai baju warna hijau dan ila : yang pakai baju warga grey...

kitorang pegi berlima....
kak mizah bawak


lepas makan kami pergi makan aiskrim pulak....

yang ni nita punya...  hahahha... x cantik design nya



yang ni koleksi kami semua... tadaaaaa.......


ok lahh.. terima kasih sebab tengok.. nita pun x nak bercerita panjang
dengan tengok gambar pon boleh buat cerita kan..
hehhee
selamat pagi semua....

wasalam daripada nita
smile :D :D :D


berteman biar ramai, musuh janga dicari



Wednesday, 12 September 2012

hobi nita melukis :D

salam.. hee :) guy
selamat petang... nita x tahu nak update apa sebenarnya...
tengah dok lepak2 tetibe nita dapat 1 ideal....
nita nak post pasal hobi nita la...
melukis.... :D heee
daripada kecik sampai la besar ni nita masih minat melukis
dulu kecik2 nita nak jadi designer tp... x jadi lahh.. hehhee
nita lg minat bisnes 

pandangan mata jatuh ke hati seyyy :D

nita lukis ni jew tahu... law lukis skali muka x tahu la

pemandangan dekat mana tah ni... hahaha

ni nita lukis masa kawan-kawan nita tengah buat presentation dekat depan, tp yang nita dok belakang asik melukis jew.... hahahhaha... nampak sangat yang nita x tumpukan perhatian kt dalam kelas...
adoi.. kantoi


bunga ros... ni nita lukis masa nak tido, mata dh x boleh nak tido..jenuh paksa mata suruh tido.. tapi x pejam-pejam jugak..jadi ni la hasilnya... :D


pemandangan matahari terbenam...

heee :P x jadi pon nita lukis.... masa ni tengah x tahu nak buat apa....nak study, x da mood


mata sedih.. 

pic ni nita lukis masa nita tengah sedih gile... ermm nasib baik x jadi gile...
lepas lukis kurang sikit rasa hati ni...


bunga n serangga-serangga

ni pon saja-saja je lukis, dah lama x melukis jadi.. nita cuba-cuba la lukis ni...
boleh la..ada gak la rupa bunga dan serangga 2 kan... hehehe


btw, thank sebab sudi tengok karya nita yang x cantik dan membosankan..
nita cuma nak kongsi hobi nita masa budak-budak dulu sampai la sekarang..
tapi hobi nita melukis sekarang dah kurang sikit semenjak munculnya terknologi ni...
dengan adanya fb,twetter n blog ni.. lagila dah x melukis

maknyanya hobi seseorang boleh berubah-ubah
ok lah.. x nak cakap panjang.. ni jew lukisan yang nita dapat tunjuk.. yang lain.. entah kemana nita simpan, x igat sebab nita ni lepas lukis campak entah kemana-mana...

selamat petang..
smile always :D
wasalam daripada nita



setiap tingkah laku perlu ada niat !!!

Saturday, 8 September 2012

tuhan jagalah dia ( you tube )

salam.. hee :)
juz nk sharing lagu ni :D

suka gile dengar lagu ni buat pertama kali...
jatuh hati ngan lirik lagu ni... :)

hee :D selamat pagi..
hope hapy slalu walaupon kita berada dalam kesedihan
hidup perlu diteruskan..

smile always :D
wasalam daripada nita

mencari cinta sejati itu perlukan pengorbanan

Sunday, 2 September 2012

soft board meja study nita :D

salam..
hee :) selamat malam..
tadi nita minum air nescafe tiga paket skali gus..
jadi mata nita tak boleh nak tido sekarang...
jadi nita nak kongsi la sikit pic-pic soft board nita masa duduk kt UTM ni..
agak serabut memang..
sama macam tuannya... heee :)
layannnn..


masa sem2 awal-awal sem...
soft board dalam keadaan masih terkawal


masa sem2 tengah-tengah sem..
disebabkan dah nak dekat exam, 
ubah design bagi nampak x serabut sangat


masa sem3 awal-awal sem...
sama macam dulu..
tapi time table buat simple jew
cuma tambah kitcen2 kt atas tu :)


masa sem3 akhir-akhir sem..
lagi sebulan nak final exam :)
baru letak pic yg di edit masa sem1.. pic family :D
keadaan sgt serabut.. dah nak exam la katakan :D


x da yg istemewa kt soft board nita 2
nita tak kreatif nak design lawa-lawa
tp yg menarik perhatian.. byk plastik coklat :)
sebab nita mmg suka mkn coklat :D
hehehe...
plastik coklat 2 nita kumpul drp sem2 hingga la sem3 ni.. maknanya sampai la sekarang ...

ok la dah lewat malam ni..
nita nak sambung buat exciment yg tertangguh ni...
wish me luck 4 final exam ni k :)
chaiyok nita...
do the best :D..
amin..

selamat malam
dan wasalam drp nita
smile :D

jangan sekadar membayang tapi belajar melakukannya



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...