Sunday, 17 June 2012

hang out with my frenz n exsenior

salam..
nita nak cerita pasal hang out ngn kekwn lak
dua hari lepas senior nita dtg kt kampus n amek kami2 ni
pegi jejalan kt kampong baru n festival, shopping complex kt danau kota...
seronok la jugak...
walaupon x beli barang.. tapi kami dapat cuci mata
pulak masa 2 nita ngah x da "mood" tapi lepas je keluar
Alhamdulillah.."mood" nita kembali pulih...
kitorang keluar pukol 6.30 ptg sampai la pkol 10.30 mlm baru la kami balik kampus

chicken grill...
nyummeee :D   sedap taw... nita mmg ske mkn....


x muat la kerusi 2....ish2 dorang ni

kelakar masa ni... sebab masa nita amik 2...dorang riuh sgt n ramai yang pandang...
tapi kami buat muka x malu 2 jew....ishhhh....


sempat singgah kedai 5 hengget ni beli hadiah
kate die nak jadi model kedai ni, pasal 2 la posing nye comel jew :D
hehehhe


with my senior... nita, kak hamizah n kak wawa

dorang ni lah yang bwk kami jejalan 
bawak dua kereta dengan seramai 9 orang yang ikot...
hehehe... mmg seronok kalau keluar ramai2....

calon2 gadis melayu

sapa nak boleh tegok je...hikhikhik
nita terpaksa bengkokkan kaki lebih sikit sebab x nk bagi nampak tinggi sangat...hehhee

epppp!!! gadoh k ni....hehhee

comel jugak ek kalau buat muka mcm ni...
kihkih....
paling x tahan gaya kaki 2...

chicken chop...
 ni dorang2 la yg mkn....rasanya nya nita x taw la, sedap o x...sebab nita x makan ni..hehhee


mmg x abis2 kalau dh ada dpn kamera

1...2...3....senyummm :D klik2x....
(konon2 bunyi kamere la 2...hehhee)
sebenarnya bukan kamere betul pon.. kamere handphone je la...
hehehe

kitorang buat muka tebal jew bila amek pic kt dpn orang lalu lalang..
nama pon gadis2 kn....hehehe
org perempuan mesti x abis posing kalau ada orang nak amik pic dorg..hehhee
termasok lah nita....

saja berpic dpn Cotton On ni...
x beli pape pon
pic x clear...tapi post jew la....hehe

awww cakkk...... ermmm
comel pic ni walau pon kabor n x clear pon pic nyew

heee :)...papepon thank you 2 kak hamizah n kak wawa bcoz sudi bawak kami jejalan... suka sgt n insyaAllah law ada rezeki kita pegi lagi k...hehhee....
maaf jika ada pic sesapa yg x termasok dlm ni....sori korg....
ni jew yg ada kt nita...
wasalam....drp nita

hilangkan "moody" dgn menghabiskan masa bersama teman-teman

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...