Monday, 11 June 2012

first day class at UTM k.l :D

salam...
wahhh!!! hari ni, hari pertama kitorg nye kelas selepas masoknya sem 3
ermm...
kat bawah 2 muka2 teruja dh lama x belajar...
hehhee...
ikot kan kelas harini ada tige kelas, tapi satu batal dan satu lagi kelas nita
pada hari keesokannya....
jadi pada hari pertama ni cuma satu kelasnya....
nita mengambil jurusan 
diploma pengurusan teknologi di UTM k.l
ermm...ckap pasal minat k x???
mmg nita minat sebab nita mmg minat perniagaan dari dulu...
tapi kn, apa yg muskil kt sini adalah......
jeng3x... nita mengikuti subjek autocad 
hehhee... apa kaitan subjek 2 ngn pemasaran pon nita x taw lagi...
mungkin selepas belajar baru tahu kot...
papepon... harini mmg byk masa terluang....

muka excited seyyy : raihan, irwen n nita


kat makmal autocad...hehhee...sempat lagi posing depa ni

selepas jew habis kelas nita balik bilik kejap sementara tunggu 
meeting tengahhari 2 dengan crew2 smart tok perbincangan program2 yg akan dijalankan untuk junior..
ermmm...
abis jew nita ikot MTM iaitu program orentasi mahasiswa2 baru...
nita tolong kelab smart pulak buat aktiviti...
hehehe... konon mcm sibuk jew...
dalam program kali ni nita di khas kn dalam biro multimedia...
wowwww..... satu bidang yg sebenarnya nita x tahu pon nk buat...
mcm mana nak buat montaj aktiviti, ambil gambar detik2 kejadian n membuat poster...
ermm... satu pengalaman baru tok nita sebenarnya..
tapi, nita ambil jugak tugas ni sebagai ilmu baru tok nita dalam mengembangkan bakat ni...
kebiasaannya yg dapat multimedia ni adalah drp pihak lelaki..tapi nita x..
hehhee... nita sahut cabaran ni, walaupon nita tahu kemampuan nita x setanding dengan pakar2 multimedia yg lain... :D...
nasib baik la ada jugak teman2 yg sudi bantu nita dalam multimedia ni...
harap sgt yg kitorg dapat bekerjasama :D...
papepon.. kenapa nita ambil bidang ni sebab pengalaman baru 2 sgt penting...
sampai bila kita nak tetap dengan pengalaman kita yg sedia ada tanpa mencari pengalaman baru...
:D... harap sangat sepanjang nita memengang multimedia ni semua berjalan dengan lancar... amin
ini jew cerita nita tok hari pertama.. selebihnya nita banyak mengahabiskan masa dengan lepak di dalam bilik..(tido la 2 ) hehhee

ok lah.. x nk cerita lagi panjang... magrib pon sudah nak tiba.. jom siap2 mandi dan menunaikan solat :D...
wasalam...


pengalaman itu berharga dan tidak boleh di beli

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...