Tuesday, 22 May 2012

hee :) im nita :P

Salam...
:D senyum seh...hehehe...
ok...sekarang ni nita nk cerita pasal nita pulak...
dari awal post sampai la sebelum ni mesti ada yg tertanya2 sapa la nita ni...
hehehe.. jadi..sekarang ni nita nak memperkenalkan kan diri dulu...

kalau nampak kt bawah ni..tetibe jew ada logo UTM kn..hehehe
ni nita nak bagitaw yg nita belajar kt UTM....
sekarang masih sambong belajar di UTM Kuala Lumpur,
dalam jurusan Diploma Pengurusan Teknologi,
sekrang ni nita dh nk masok tahun 2 atau pon masok sem3 la..
wahhh... dh senior la nita...
insyaAllah kalau ada rezeki nita nak sambong belajar ke degree :D

logo UTM....."KERANA TUHAN UNTUK MANUSIA"

hehehe...saja guna warna sama ngn logo UTM

pic ni nita amek mase baru2 n teruja sangat masok UTM..
senang cite mase2 batak la....hehehe
umo nita mase ni 18 tahun tapi lagi bape minggu umo nita genab la 19 tahun..
saja x nk ckap yg nita dh tue..hehehe

kat taman tasik titiwangsa...

hah!! ni lah kawan2 nita masa sem 1...kitorg mmg slalu sama2..n dorg ni lah yg nita kenal mase mula2 masok UTM 2...seronok mmg  kawan dengan dorg...bermacam2 latar belakang dan kerenah...
papepon...nita syg korg sehh...rindunya kenangan kita...
uwaaaa.....


bila rasa diri 2 glamor :P

hehhee....klakar tengok pic ni... 
nita uwat gaya2 mcm ni lpas nita habis kelas...pulak kelas dibatalkan
disebabkan boring x taw nak buat apa... nilah keje nita
hehehe......kalau setakat bergaya dalam bilek jew boleh la nita pkai mcm ni
tapi.....kalau berjalan..ops!!!
sori la sikit...panas....
pulak cuaca kita kan sekarang dh semakin panas....

black n red :P

hehehe....teringat time kelab nita iaitu kelab SMART buat dinner...
kami yg baru2 msok ni..bukan maen lagi bergaya...hehhee...
mmg kelakar la bile tgok pic kitorg dulu2...
tapi..ni semua kenangan...


nita harap sangat yg nita kan berjaya di menara gading ni..bersama membawa harapan diri, keluarga, bangsa dan negara... berserta dengan keredaan dan keberkatan daripada Allah..insyaAllah....
good luck nita...
kejayaan perlu ada dalam genggaman...
amin...



personaliti menampilkan peribadi seseorang

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...