Thursday, 1 November 2012

arabian night masa dinner KSS :)

salam.. heee...
erm.. x penting pon ni
sori, sori, sori...
tetibe mintak sori kan...
x da pape lah...
sebenarnya story tentang ni nita dah terlewat sangat nak update
biasa la, bz sebab nak final exam..
bila dah lapang macam ni baru rasa nak update..
hampir sebulan lewatnya, ish2

dinner KSS atau lebih dikenali sebagai 
Malam Penganugerahan Kolej di Kediaman Siswa Semarak UTMKL
sempena memberi penghargaan kepada ahli-ahli JKM (jawatan kuasa mahasiswa)
yang banyak membantu kolej bagi menjaga kebajikan mahasiswa 

tema pada malam 2 adalah arabian night
kitorang buat dekat luar, x buat dalam dewan macam biasa
tempat di dataran MJIIT
semua yang terlibat adalah penghuni-penghuni KSS
serta VIP-VIP yang berwibawa..
hehehe

x macam, minah arab pon :P hahaha..
ni first time nita make up bila ada dinner
dah mcam hantu pon ada... hehhee


ni adalah pengarah program, masa dinner 2.. 
nita biasa panggil akk nina
btw nita memang sangat tinggi...
2 yang nampak x stabil :P
tahniah  akk nina kerana program berjalan lancar :)



ni la dia kekawan nita masa duduk semeja..
bukan main lagi dorang..
comel-comel semuanya


makanan arab.. nyum-nyum.. mmg nampak sedap.. 
tapi harus berjaga-jaga.. banyak kolestrol ni
mana la x makin chub-chub nita ni... haaaa


alhamdulillah dapat banyak hadiah.. hahaha
muka happy tu...
terima kasih dekat pengetua, felo-felo, majlis tertinggi 
serta penghuni Kediaman Kolej Kediaman Siswa Semarak
sebab memberikan nita hadiah ni..
hargai sangat.. nita pon x sangka..
pada malam tu nita dapat anugerah mahasiswa berpotensi.. 
alhamdulillah

kitorang after habis majlis... posing-posing jap... 
muka akk pkai baju warna coklat tu happy sangat dapat bunga besar..
cantik lak tu.. nak juga...:P


haaaa... macam-macam reaksi dorang buat...apa yang penting happy :)
dari kiri, sue, kakfah , nita , kak ieda dan wahida
rindu korang <3


penutup bicara, budak x sedar diri yang besar ni
 nak ucapkan terima kasih sebab rajin sangat nak tengok
 dan baca status x seronok ni...

selamat malam kawan-kawan..
smile :)
wasalam



senyuman terbaik adalah senyuman yang paling ikhlas daripada hati

2 comments:

  1. wui..depa mkn nasik arab..sedapnya..hehe..
    hai,dtg membalas kunjungan dan follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... makan untuk menambah berat badan.. terima kasih :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...